De antwoorden op al jouw vragen F.A.Q.

Algemeen

Yes, you can. We have created an English translation of this FAQ. You can find the file on the download page.

De Noordtoren (Boeri) heeft 310 appartementen, waarvan 148 midden- en vrije sector huur. De Zuidtoren (MVSA) heeft 109 appartementen en stadswoningen, waarvan 104 midden- en vrije sector huurwoningen. De woningen zijn gezamenlijk onderdeel van een Vereniging van Eigenaren (VvE).

Huren is zorgeloos en luxe. Je weet namelijk waar je financieel aan toe bent. Je hebt vaste maandlasten en geen uitgaven voor groot onderhoud. En het risico van waardevermindering van de woning ligt bij de verhuurder. Ook is huren flexibel. Je huurt een woning namelijk voor minimaal 1 jaar, waarna de overeenkomst opzegbaar is per eerste van de volgende maand, met 1 maand opzegtermijn.
Daarnaast geniet je van een moderne duurzame woning, met een luxe badkamer en complete keuken met kwalitatieve apparatuur, en lage energielasten. Zonder daar zelf investeringen voor te doen. Is er eens iets stuk en is er een reparatie noodzakelijk? Dan staan wij voor je klaar!

Bekijk hier het stappenplan voor online verhuur. De eerste inschrijftermijn voor de vrije sector huurappartementen is inmiddels gesloten. Je kunt je nu inschrijven als reservekandidaat. Ga hier naar het inschrijfformulier.

Naast de huurprijs heb je als huurder nog overige vaste kosten, zoals servicekosten, gemeentelijke heffingen, water, warmte en elektra. Ook zijn er kosten verbonden aan de eventuele huur van een parkeerplaats.

Naast de huurprijs betaal je in Wonderwoods ook servicekosten voor onder andere het onderhoud en schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimten, glasbewassing, de laminaatvloer, onderhoud van het groen en huismeesterdiensten. De exacte servicekosten per woning zijn te bekijken in de woningzoeker.
Als je bij je woning een parkeerplaats huurt, dan betaal je voor je parkeerplaats ook nog aparte servicekosten.

Wanneer een van de hoofdbewoners een tijdelijk contract heeft, is het noodzakelijk 2 maanden borg te betalen om risico’s op te vangen. Voor Zzp'ers dient er ook een borg van 2 maanden betaald te worden. De gevraagde waarborgsom kan afwijken naar aanleiding van de aangeleverde documenten. De waarborgsom krijgt je terug wanneer conform afspraak en zonder huurachterstand de woning wordt opgeleverd bij einde van de huurperiode. Ook kan er tussentijds een verzoek worden ingediend voor het (gedeeltelijk) terugbetalen van de waarborgsom naar aanleiding van veranderingen in jouw persoonlijke situatie. Neem voor meer informatie contact op met de verhuurmakelaar.

Het is niet mogelijk huursubsidie aan te vragen voor woningen in het midden- of vrije sector huursegment.

Op de homepage van deze website is een planning weergegeven waarop staat aangegeven wanneer (ongeveer) de woningen worden opgeleverd. Naar verwachting worden woningen van de Zuidtoren (MVSA) in juli 2024 opgeleverd. De woningen in de Noordtoren (Boeri) naar verwachting na de zomer van 2024. 

Echter kan het oplevermoment door omstandigheden verzet worden, zoals bijvoorbeeld door het later aangeleverd krijgen van de bouwmaterialen of later aanleggen van de elektravoorzieningen door de gemeente. Een eerdere oplevering is natuurlijk ook mogelijk. Wij houden dit goed voor jou in de gaten en wanneer je bij ons een woning wilt huren en informeren wij je uiteraard tijdig over de sleuteloverdracht. Houd hier dus alsjeblieft rekening mee wanneer je de huur opzegt of jouw huidige woning verkoopt.

De VvE is gezamenlijk verantwoordelijk voor alle gemeenschappelijke zaken in het gebouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de entree, de corridors, garage en de fietsenstalling. Ook worden diensten voor gemeenschappelijke zaken, zoals schoonmaak en/of huismeesterdiensten, glasbewassing en een pakketbezorgkast gezamenlijk ingekocht. Als toekomstig huurder draag je hieraan bij via de servicekosten die je bij het huren van een woning betaalt.

Huurders hebben geen rol in de VvE, dit is voor eigenaren. De eigenaren van de woningen vergaderen periodiek over zaken de de gemeenschappelijke zaken van het gebouw aangaan. a.s.r. real estate neemt als groot eigenaar deel in deze overleggen. Besluiten die worden genomen en die relevant zijn voor de huurders om van op de hoogte te zijn, worden aan de huurders gecommuniceerd.

EPC staat voor Energie Prestatie Coëfficiënt en zegt iets over hoe zuinig een gebouw is. Hoe zuiniger een gebouw, hoe lager de EPC-waarde. Voor alle woningen in Wonderwoods is de EPC-berekening niet hoger dan 0,1.

a.s.r. real estate is de vastgoedmanager van de huurwoningen in Wonderwoods. a.s.r real estate beheert de woningen namens het ASR Dutch Core Residential Fund. Kijk voor meer informatie over a.s.r. real estate op https://asrrealestate.nl/huren-en-erfpachten/woningen 

Huurvoorwaarden en inkomensvereisten

Om een woning te huren is het belangrijk dat je iedere maand de huur kunt betalen. Daarom zijn er huurvoorwaarden met inkomenscriteria opgesteld. De inkomensciteria zijn beschreven in het document 'huurvoorwaarden'. Dit document vind je ten tijde van de start verhuur op de website en je online dossier.

Je huurt voor minimaal één jaar vanaf de ingangsdatum van de huurovereenkomst. De overeenkomst wordt stilzwijgend verlengd naar een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt één volle kalendermaand.

De huurder(s) vermeld op de huurovereenkomst en tevens geregistreerd in de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA) van de gemeente waar de woning staat, mogen in de woning wonen. Het is niet toegestaan om de woning te verhuren voor korte of langere periode (short stay, Airbnb e.d.). Ondertekenaar(s) van de huurovereenkomst en hun eventueel inwonende kind(eren) zijn de bewoners van de woningen.

Wij verhuren niet aan studenten, tenzij je voldoet aan de inkomensvereisten. Er mogen niet meer dan twee huurders op een adres ingeschreven staan.

Het is in Wonderwoods niet mogelijk om met een vriend(in), broer of zus samen een woning te huren. Je kunt niet met een ander gezinslid dan je partner een woning huren. Wij verhuren alleen aan alleenstaanden, gezinnen of partners met een duurzame relatie.

a.s.r. real estate heeft nieuwbouwprojecten waar huren met een vriend(in), broer of zus wél mogelijk is. Deze woningen heten Friendswoningen.

Als ondernemer kan je een woning huren als je minimaal 2 jaar een eigen onderneming hebt en aan de inkomenscriteria voldoet. Er wordt gevraagd om de jaarrekening van een afgesloten boekjaar, opgemaakt door een accountant of administratiekantoor. Het resultaat (netto winst voor belasting) wordt gehanteerd als het jaarinkomen. Het gemiddelde van de netto winst uit de bedrijfsvoering over meerdere jaren wordt als bruto inkomen gehanteerd.
Aan ondernemers wordt bij het sluiten van de huurovereenkomst een waarborgsom van 2 maanden kale huur gevraagd. De waarborgsom wordt gelijk na het sluiten van de huurovereenkomst, tezamen met de eerste maand huur, middels een IDEALverzoek betaald.

Op de inkomensverklaring van de Belastingdienst staat het totaal van je jaarinkomen vermeld. Deze gegevens worden automatisch door de app MyQii opgehaald. De vragen onder het kopje 'Inschrijven' vertellen je meer over MyQii.

Indien er sprake is van een tijdelijk dienstverband (korter dan een jaar), dan is het in beginsel niet mogelijk een woning te huren in Wonderwoods, maar zal per geval worden bekeken of, en onder welke voorwaarden, verhuur eventueel wel wordt toegestaan.

Bij het berekenen van je bruto jaarinkomen ga je uit van jouw bruto maandinkomen x 12 en daarbij tel je de eventuele vaste toeslagen op zoals vakantiegeld of een vaste dertiende maand.

Wanneer je eigen vermogen hebt en dit van belang is om mee te tellen, dan rekenen wij 5% van het vermogen mee als inkomen bovenop het overige jaarinkomen. Dit geldt voor de kandidaten die jonger zijn dan 55 jaar. Voor 55+'ers wordt 10% gehanteerd. Onder vermogen wordt spaargeld of de overwaarde bij verkoop eigen woning bedoeld. 

Het is niet toegestaan om een woning te huren met garantstelling van iemand die niet woonachtig is in de woning en waarmee je geen duurzame huishouding voert.

In het project Wonderwoods worden 60 appartementen in het middenhuursegment verhuurd. Om in Utrecht een middenhuurwoning definitief toegewezen te krijgen, is er een huisvestingsvergunning nodig. Deze aanvraag kan je doen nadat je een woning (voorlopig) toegewezen hebt gekregen. De aanvraag verloopt via Het Vierde Huis. Met de huisvestigingsvergunning wordt getoetst of je in aanmerking komt voor een middenhuurwoning. De middenhuurwoningen worden ten tijde van de start verhuur gepubliceerd op Woningnet. Je kunt je vast voorbereiden door een account op Woningnet aan te maken.

De onderstaande richtlijnen worden door de gemeente Utrecht gehanteerd: 
Waar moet ik aan voldoen voor een middenhuurwoning?
•    Je bent ouder dan 18 jaar;
•    Je hebt de Nederlandse nationaliteit, een geldig legitimatiebewijs van de Europese Unie of van een Europese Economische Ruimte of een geldige verblijfsvergunning
 

Het is mogelijk om bij een middenhuurwoning voorrang te krijgen als je een zelfstandige sociale huurwoning gelegen in de regio Utrecht achterlaat. Hiervoor moet je wel een verhuurdersverklaring bij je huidige verhuurder opvragen en uploaden.

In en om de woning

De appartementen van Wonderwoods worden verwarmd en gekoeld via vloerverwarming en -koeling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een Warmte- en Koude Opslag (WKO) installatie in de grond. De stadswarmte van de gemeente Utrecht zorgt voor bijverwarming en drycoolers zorgen voor bijkoeling. 

In de woningen van Wonderwoods komt warmteterugwinningsventilatie (WTW). Dit ventilatiesysteem zorgt ervoor dat in de woning de lucht wordt gefilterd en er zo altijd een gezond binnenklimaat in de woning heerst. Verse lucht wordt van buiten naar binnen aangezogen. En oude lucht wordt via een ander circuit van binnen naar buiten getransporteerd. De WTW installatie wint energie terug van de af te voeren lucht en warmt de aan te voeren lucht daarmee op. Dit zorgt voor een gunstig effect op het energieverbruik en wooncomfort.

De woningen hebben een luxe afgewerkte keuken met alle benodigde inbouwapparatuur van ATAG, zoals een combimagnetron, een inductiekookplaat, een koel-vriescombinatie, een afzuigkap en een vaatwasser. In de woningzoeker kun je onder ‘documenten’ per huisnummer het keukenontwerp inzien en downloaden.

De badkamer heeft een luxe afwerking met een wastafel met dubbele kraan, douche met glazen douchewand en een designradiator. De wanden van de badkamer worden betegeld tot aan het plafond met keramische tegels. De kleur van de tegels is wit. Op de vloer komen keramische tegels in de kleur antraciet. In bepaalde woningtypes is ook een ligbad aanwezig. Bij welke typen dit is, kun je terugvinden op de verhuurtekeningen.

Nee, alle woningen hebben wij al voorzien van een keuken met inbouwapparatuur en een ingedeelde badkamer voorzien van modern sanitair.

Alle appartementen zijn voorzien van een laminaatvloer. Deze is in de uitvoering naturel eiken. De laminaatvloer is onderdeel van het gehuurde en mag niet verwijderd en/of aangepast worden. Dit geldt ook voor de plinten op de vloer en tegen de wand.

De wanden in de appartementen worden, met uitzondering van de meterkasten, sausklaar afgewerkt (glad/egaal en zoveel mogelijk vrij van oneffenheden). Het plafond krijgt spuitwerk. De vloer wordt voorzien van laminaat in een naturel eiken kleur. 

Je mag de wanden in jouw woning (in een lichte kleur) schilderen of behangen. Houd er wel rekening dat wanneer je ooit besluit de woning te verlaten, je deze in de oorspronkelijke staat moet terugbrengen. Het is niet toegestaan om kozijnen te schilderen.

Het is niet toegestaan de indeling van de woning te wijzigen.

Elk appartement heeft een externe privé-berging. Het is mogelijk dat de externe berging zich niet op dezelfde verdieping bevindt als het appartement.

De appartementen hebben een videofoon intercominstallatie (spreek-luisterverbinding inclusief beeldcamera). In de hal van het appartement is een wandtoestel aanwezig dat in verbinding staat met het beltableau ter plaatse van de hoofdentree op de begane grond. 

Op de begane grond, direct naast de entreehal, komt een pakketkast van MyPup. Via de MyPup ontvang, retourneer en verzend je pakketten gemakkelijker, veiliger en duurzamer.

De woningen voldoen aan het Bouwbesluit. Vanwege de brandveiligheid zijn er rookmelders en sprinklerkoppen in de woning aanwezig. Tevens worden er in de algemene hallen ontruimingsspeakers aangebracht.

De Noordtoren (Boeri) heeft 4 liften met de volgende circa afmetingen: 1,2m breed, 2,3m diep en 2,4-2,9m hoog. De toegang van de lift heeft een opening van 1,1m breed en 2,3m hoog. De Zuidtoren (MVSA) heeft 2 liften met de volgende circa afmetingen: 1,2m breed, 2,1m diep en 2,4-2,9m hoog. De toegang naar de liften heeft een opening van 1,1m breed x 2,3m hoog.

Let op! In de periode tijdens de bouw maar ook na sleuteloverdracht zijn de liften nog voorzien van houten beplating ter voorkoming van beschadigingen. Hierdoor kunnen de afmetingen tijdelijk afwijken van bovenstaand.

Geheel passend in het Wonderwoods concept wil Wonderwoods bijdragen aan de besparing van CO2 uitstoot en fossiele brandstoffen door het bevorderen van duurzame mobiliteit. Wonderwoods wordt daarom voorzien van duurzame elektrische deelauto's. Huurders hebben de mogelijkheid deze voertuigen te huren. Op een later moment kunnen wij je hier meer over vertellen.

Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen onder Wonderwoods in de verdiepte en afgesloten parkeergarage. Deze parkeerplaatsen zijn toegewezen aan enkele drie- en vierkamerwoningen. In de woningzoeker kan je zien welke woning het recht heeft op het huren van een parkeerplaats. De overige woningen hebben geen mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de parkeergarage van Wonderwoods. Je kan gebruik maken van de deelmobiliteit die bij Wonderwoods wordt aangeboden. 

De parkeergarage is geen eigendom van a.s.r. real estate. Als er een parkeerplaats hoort bij de woning die je gaat huren, dan sluit je daarvoor een huurovereenkomst af met de externe partij.
De huurprijs per maand wordt momenteel nog bepaald, maar houd rekening met een richtprijs vanaf €175,- per maand, exclusief servicekosten.

Let op: Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen onder Wonderwoods in de verdiepte en afgesloten parkeergarage. Deze parkeerplaatsen zijn toegewezen aan enkele drie- en vierkamerwoningen. In de woningzoeker kan je zien welke woning het recht heeft op het huren van een parkeerplaats. De overige woningen hebben geen mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de parkeergarage van Wonderwoods.

Voor de bewoners en gebruikers van Wonderwoods komt er een royale fietsenstalling in de Noordtoren (Boeri), met ingang aan de Croeselaan. De begane grond en een deel van de eerste verdieping van deze stalling zijn uitsluitend bestemd voor de bewoners. Het andere deel op de eerste verdieping is voor bezoekers. Voor iedere woning zijn, afhankelijk van de woninggrootte, een aantal fietsplekken beschikbaar. Bovendien biedt de stalling voldoende ruimte voor fietsen met een afwijkende maat, zoals bak- en kratfietsen.

In Wonderwoods is geen aparte ruimte voor scootmobielen gereserveerd.

De groenvoorziening aan de Noordtoren (Boeri) gevel wordt onderhouden door tuinmannen. Zij zullen abseilend het groen onderhouden.

Naar verwachting komt er een sportschool, horeca, een dakpark, kantoren en een interactief museum (Nowhere).

In Wonderwoods komt een dakpark en daktuinen. Het dakpark ligt, samen met het restaurant en de educational hub, op de 7e etage van de Noordtoren. De daktuinen liggen op verschillende etages van de Zuidtoren en zijn voor bewoners toegankelijk vanaf de 6e etage.

Het dakpark en de daktuinen zijn toegankelijk voor alle bewoners van Wonderwoods. In principe zijn het park en de tuinen overdag geopend en ‘s nachts gesloten. De exacte openingstijden zullen worden vastgelegd in het Huishoudelijk Reglement van Wonderwoods.

Naast de bewoners van Wonderwoods, zijn het dakpark en de daktuinen toegankelijk voor bezoek van de bewoners, de kantoorgebruikers en bezoekers van het restaurant en de educational hub op de 7e etage van de Noordtoren. Ook zullen er beperkt bezoekers van buiten worden toegelaten. Dit zal op een gereguleerde en veilige manier gebeuren, waarbij onder andere een maximum aantal bezoekers toegelaten wordt.

Groepsvorming is in principe niet toegestaan. Ook roken wordt niet toegestaan. De exacte regels voor het gebruik van het dakpark en de daktuinen worden vastgelegd in het Huishoudelijk Reglement van Wonderwoods. Dit reglement wordt vastgesteld door de Algemene Leden Vereniging van de Vereniging van Eigenaren die in april 2024 wordt gehouden.

Inschrijven

Wij streven er naar het verhuurproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door het digitaal verwerken van je gegevens kunnen wij je sneller en efficiënter van dienst zijn. Zelf kan je alles vanuit huis organiseren. Vanzelfsprekend staan we je ook graag persoonlijk te woord en helpen wij jou, zowel digitaal als persoonlijk.

Je hoeft geen inschrijfkosten of bemiddelingskosten te betalen.
Na het ondertekenen van de huurovereenkomst dient de eerste maand huur en de eventuele waarborgsom te worden overgemaakt via een iDeal betaalverzoek. Een waarborgsom wordt gevraagd indien je zelfstandig ondernemer bent, voor bepaalde tijd in loondienst bent of in het geval van afwijkende situaties.

We verwerken persoonsgegevens om aan onze verplichting als verhuurder te kunnen voldoen en om onze activiteiten zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, in overeenstemming met de geldende wettelijke verplichtingen. Meer weten? Lees dan ons privacy statement op deze website.

Het burgerservicenummer (BSN) is een uniek persoonsnummer dat in de eerste plaats bedoeld is voor het contact tussen burgers en de overheid. Organisaties buiten de overheid mogen het BSN alleen gebruiken als dat wettelijk is bepaald. Met het BSN kan gemakkelijk een koppeling worden gemaakt tussen informatie uit verschillende bestanden. Onzorgvuldig gebruik van het BSN brengt daarom privacyrisico’s met zich mee. Bijvoorbeeld misbruik van persoonsgegevens en identiteitsfraude. Indien wij vragen een document te uploaden waar een BSN nummer op staat, verzoeken wij je deze onleesbaar te maken. Zo voorkom je onnodige verspreiding van je BSN.

Om je inschrijving voor een huurwoning te controleren, maken wij gebruik van de App MyQii. Dit is een online omgeving waar je veilig jouw persoonsgegevens verzamelt. Denk aan gegevens van de Belastingdienst, Mijn Overheid en het UWV. Wij bekijken je gegevens om te zien of je aan de huurvoorwaarden voldoet voor het huren van een appartement in Wonderwoods. Lees meer hierover in het document 'Huurvoorwaarden'. Deze wordt op de website en je online dossier gepubliceerd bij de start verhuur.

MyQii is kosteloos voor jou als woningzoekende. Download de App MyQii gratis via Google Play of de Appstore. Let op: inloggen in MyQii kan pas nadat de verhuur is gestart. Het online inschrijfformulier op de website van het project toont vanaf dat moment de inlogcode waarmee je kunt inloggen in MyQii.

Download hier de handleiding 'Hoe werkt MyQii?'

MyQii heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw (persoons)gegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Wil je meer weten over deze maatregelen? Lees hier meer over in de privacyverklaring van MyQii.

Download hier de handleiding 'Hoe werkt MyQii?'

Ben je zelfstandig ondernemer en heb je de afgelopen twee jaar Belastingaangifte gedaan? Dan kan je MyQii ook gebruiken voor het inschrijven voor een woning. Indien de onderneming korter dan 2 jaar bestaat, maar het inkomen voldoet wel, dan zal nader bekeken worden of verhuur wordt toegestaan.

Voor inschrijven met de app MyQii moet je in het bezit zijn van een DigiD. Bezit je deze niet? Vraag deze dan aan. Lees hier meer informatie over het aanvragen van een DigiD vanuit Nederland. Ben je woonachtig buiten Nederland? Lees hier hoe het aanvragen van een DigiD dan in zijn werk gaat.

Voor het inschrijven met de app MyQii moet je in het bezit zijn van een DigiD. Bezit je deze niet en ben je een expat? Lees hier hoe je als expat een DigiD kunt aanvragen.

De MyQii-app is alleen beschikbaar in de Nederlandse App store of Google Play store. In de instellingen van de App store of Google Play store kun je het land of de regio wijzigen. Let op dat het wijzigen van deze instellingen tot meerdere werkdagen kan duren.

Het is mogelijk om ter voorbereiding alvast de app te downloaden via de Appstore of Google Play, maar inloggen in MyQii kan pas nadat de verhuur is gestart. Het online inschrijfformulier op de website van het project toont vanaf dat moment de inlogcode waarmee je kunt inloggen in MyQii.

Download hier de handleiding 'Hoe werkt MyQii?'

Deze pagina legt uit welke stappen je in de MyQii app doorloopt tijdens je inschrijving (For the explanations in English click here). Kijk hier voor de meest gestelde vragen en mogelijke oplossingen. Of neem contact op via het contactformulier van Qii zodat een medewerker van Qii je kan helpen.  

Verhuurprocedure

Bekijk hier het stappenplan voor online verhuur. De eerste inschrijftermijn voor de vrije sector huurappartementen is inmiddels gesloten. Je kunt je nu inschrijven als reservekandidaat. Ga hier naar het inschrijfformulier.

Je bent vast nieuwsgierig hoe de woningen er uit komen te zien! Wegens veiligheidsrichtlijnen op de bouw is het niet mogelijk om de woningen zomaar te bezichtigen. Om toch een goed beeld te geven van het uiteindelijke resultaat, plaatsen wij op deze website impressie beelden en/of video’s zodra deze beschikbaar zijn. Mocht er een kijkmogelijkheid georganiseerd worden op de bouw of in een modelwoning, word je daarvan op de hoogte gebracht via onze nieuwsbrief.

Er wordt een toewijzingsmodule gebruikt welke toeziet op het naleven van de juiste toewijzingscriteria per woning. De toewijzingsmodule selecteert random kandidaten die voldoen aan de inkomenscriteria. Indien meerdere huurders gelijke voorkeur voor een woning hebben gegeven én voldoen aan de inkomenstoets, wordt er door de toewijzingsmodule random geloot welke kandidaat (als eerste) de woning krijgt toegewezen. Dit betreft een willekeurige loting verricht door de toewijzingsmodule.

Je kunt geen optie nemen. Je krijgt van ons een optie op een woning aangeboden. Dit gebeurt via e-mail nadat je jouw inschrijving hebt voltooid inclusief de aanlevering van alle benodigde documenten. Wij gaan vervolgens jouw gegevens beoordelen. Zijn deze akkoord, dan hopen we dat we je een huurovereenkomst voor een woning van één van jouw voorkeuren te kunnen aanbieden.

Wij proberen om binnen drie werkdagen na de sluiting van de inschrijfmogelijkheid te laten weten of we een woning (voorlopig) aan jou kunnen toewijzen.

Indien je een woning hebt toegewezen gekregen, maar nog geen huurovereenkomst hebt getekend dan kun je de toegewezen woning alsnog afwijzen. Heb je echter de huurovereenkomst getekend dan kun je niet meer kosteloos de woning annuleren en verzoeken wij contact op te nemen met de verhuurmakelaar.

Er zijn geen vragen gevonden.