Middenhuur appartementen nu in verhuur!

Het is eindelijk zover: de verhuur van de middenhuur appartementen in Wonderwoods is gestart! Je kunt je vanaf nu officieel inschrijven voor één van de 60 middenhuur appartementen. Het aanbod bestaat uit fijne studio's en tweekamerappartementen in de Noord- en Zuidtoren.

Wil je je graag inschrijven voor het middenhuur segment? Deze woningen worden via Woningnet / DĀK aangeboden. Geïnteresseerden die op Woningnet / DĀK staan ingeschreven en zich via deze weg aanmelden, hebben als eerste kans op de toewijzing van een woning.

Je hebt tot uiterlijk donderdag 18 juli 2024, 08:00 uur de tijd om je inschrijving te voltooien. 

Klik hier om je in te schrijven voor de studio's in de Noordtoren

Klik hier om je in te schrijven voor de tweekamerappartementen in de Noordtoren

Klik hier om je in te schrijven voor de tweekamerappartementen in de Zuidtoren


STAPPENPLAN INSCHRIJVEN
Hieronder nemen we je stap voor stap mee in hoe je je kunt aanmelden voor een middenhuurwoning in Wonderwoods.


1. Wanneer je interesse hebt in een middenhuurappartement in Wonderwoods, log je in eerste instantie in op Woningnet. Op Woningnet wordt er een advertentie van Wonderwoods gepubliceerd. Hier maak je je belangstelling kenbaar voor een woningtype via de advertentie van Wonderwoods en volg je de procedure van Woningnet. Log hier in. Heb je nog geen account? Schrijf je hier in.

2. Na de sluitingsdatum op donderdag 18 juli 2024 8.00 uur verstrekt Woningnet de lijst met aanmeldingen van kandidaat-huurders aan het verhuurteam van Wonderwoods.

Tip: bereid je vast voor en maak hier een top 10 van de woningen van jouw voorkeur.

3. Alle Woningnet kandidaten voor Wonderwoods ontvangen via de mail een nieuwsbrief met het verzoek een account aan te maken of in te loggen in de persoonlijke omgeving op de projectwebsite van Huren in Wonderwoods. De inschrijving voor een middenhuurwoning naar jouw voorkeur verloopt nu via je persoonlijke account. Let op dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt als het e-mailadres waarmee bij WoningNet is ingeschreven.

4. Maak je persoonlijke Wonderwoods account compleet om je inschrijving te kunnen voltooien.
4.1 Download de App MyQii
4.2 Deel jouw gegevens (en die van je eventuele medehuurder) veilig d.m.v. de App MyQii
4.3 Geef aan naar welk(e) woning(en) je voorkeur uitgaat.
4.4 Onderteken het formulier en klik op 'verzenden'.

5. Na de sluiting van de inschrijftermijn worden de dossiers beoordeeld en vindt er een willekeurige loting, op volgorde van de toewijzingsregels, plaats onder de kandidaten die voldoen aan de huurvoorwaarden. De geselecteerde kandidaten krijgen een voorlopige toewijzing op een huisnummer.

Toewijzingsregels middenhuurappartementen:
Wij sorteren de kandidaten die op de appartementen reageren op volgorde van de volgende toewijzingsregels;

  • Je bent ouder dan 18 jaar;

  • Je hebt gereageerd op één van de advertenties op Woningnet;

  • Voorrang voor woningzoekenden die een zelfstandige sociale huurwoning achterlatenin de regio Utrecht met een inkomen voor eenpersoonshuishoudens t/m € 62.191,- of meerpersoonshuishoudens t/m € 82.921,-;

  • Overige woningzoekenden met een inkomen bij eenpersoonshuishoudens t/m € 62.191,- of meerpersoonshuishoudens t/m € 82.921,-.

  • Voldoende inkomen conform inkomenseis van 3,5x de maandhuur;

Let op: wij nemen alleen complete inschrijvingen in behandeling. De volgorde van binnenkomst is geen criterium bij de toewijzing.