OVER
A.S.R. REAL ESTATE

WIJ ZIJN ER VOOR DE LANGE TERMIJN

Wonderwoods is een woningproject van het ASR Dutch Core Residential Fund. Het woningfonds van a.s.r. real estate biedt een thuis aan circa 5.000 huishoudens en investeert in duurzame, hoogwaardige woningen.

Over a.s.r. real estate
Het ASR Dutch Core Residential Fund (ASR DCRF) vindt het belangrijk dat hun huurhuizen lang de waarde behouden. Daarom bezitten wij huizen en appartementen op aantrekkelijke locaties, waar mensen zich thuis voelen. Maar dat niet alleen.

Bij a.s.r. real estate staat duurzaam denken en doen voorop. Langetermijndenken zit in onze genen en we zetten de wensen van onze huurders centraal. We zijn een bedrijf waar klanten en relaties op kunnen vertrouwen. Bovendien willen we een waardevol onderdeel van de maatschappij zijn. Duurzaamheid is voor ons geen modewoord, maar de praktijk van meer dan 125 jaar beheren en investeren, midden in de samenleving.

Duurzame woningen
Wij geloven dat kwaliteit zijn waarde behoudt en investeren daarom continu in onderhoud, goede materialen en duurzaamheid van gebouwen. Onze duurzame en comfortabele woningen zijn minder belastend voor het milieu. Wij kijken continu hoe we het verbruik van water en energie kunnen verlagen en zoeken naar manieren om uitstoot en afval te verminderen. Tegelijkertijd zijn onze woningen aantrekkelijk voor de huurder, door de lage energielasten en het aangename en gezonde binnenklimaat.

Duurzaam gedrag
Samen met onze huurders zetten wij stappen naar een leefbare toekomst. Voor ons houdt verduurzamen niet op bij de voordeur. We zijn ervan overtuigd dat duurzaam gedrag net zo belangrijk is als een duurzame woning. Zo voorzien we onze huurders van duurzame woningen en installaties en denken mee over een duurzaam huishouden. We streven naar betrokken, bewuste en tevreden huurders die zich thuis voelen in onze woningen.

Duurzame partners
Duurzaamheid staat altijd op de agenda in de gesprekken met onze beheerders en onderhoudspartners. Er zijn duidelijke richtlijnen die onze partners volgen en we hebben concrete duurzaamheidsafspraken opgesteld. Om de kwaliteit te waarborgen toetst een onafhankelijke partij partners op duurzaamheid in de uitvoering. Ook zoeken we actief de samenwerking op met overheden als het gaat om duurzaamheidsinitiatieven.